Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Doe jij ook mee om onze locaties te versieren met jouw hart voor de zorg?

(N.a.v. de oproep "Mijn hart voor de zorg" waarin de verenigingen van artsen, verloskundigen, tandartsen en fysiotherapeuten gezamenlijk Nederlanders oproepen om een wit shirt met een hart achter de ramen te hangen)

VrijwilligersNH
Lees verder

Er zijn nog geen besmettingen en we doen ook ons best dit ook zo te houden. Besloten is daarom om uit voorzorg evenementen waar relatief veel mensen bij elkaar komen en clubs die wisselende samenstellingen hebben tijdelijk stop te zetten.

Activiteiten van VrijetijdsbestedingNH  worden per onderdeel bekeken. Bepalend daarbij zijn:

  • De kwetsbaarheid van de cliënten
  • Bekendheid van de deelnemers
  • Omvang van de bijeenkomst
  • Externe locatie van de bijeenkomsten
Vrijetijdsbesteding NH
Lees verder

We hebben besloten om bijeenkomsten met relatief veel mensen en met mensen van buiten onze organisatie, ivm het Coronavirus af te gelasten. Dat betekent dat De Open Dag op 21 maart en NLDoet op 13 en 14 maart niet doorgaan. Ook de feestelijke opening van de bouw van appartementen aan het Nieuwland gaat niet door.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Privacy is een recht. Toch weten maar weinig mensen hoe het precies zit met privacy. Om die reden is de Dag van de Privacy in het leven geroepen. Om mensen bewust te maken van dit recht en bewust te maken wat privacy precies inhoudt.

 

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

De visclub staat iedere maand op zondagochtend aan de waterkant om zoveel mogelijk vissen te vangen. En iedere keer is het weer een feestje! Weer of geen weer, iets gevangen of geen beet. De deelnemers blijven er altijd vrolijk onder.

Vrijetijdsbesteding NH
Lees verder